Entra en funcionament la nova web de l'Ajuntament

Es tracta d'un web modern, dinàmic i minimalista que utilitza els colors corporatius blau i rosa com a principal referent del disseny
26.10.2021
Rueda de prensa del concejal de Innovación Ricardo Recuero presentando la nueva página web
Ja ha entrat en funcionament la nova web de l'Ajuntament de Torrevella, que avui ha estat presentada pel regidor d'Innovació i Modernització de l'Administració Local, Ricardo Recuero. Una web moderna, dinàmica, minimalista, multidioma i amb un disseny molt net, que utilitza els colors corporatius blau i rosa com a principal referent del seu disseny, així com amb el nou logotip que ja ha estat implementat a tots i cadascun dels departaments de l'Ajuntament de Torrevella. En breu, la web, que ara es pot consultar en castellà i valencià, també es podrà consultar en anglès i rus.

Ricardo Recuero ha informat que actualment la pàgina web municipal es troba en període producció, on tots els departaments de l'Ajuntament es troben pujant a la web continguts per ser el més completa possible.

El web municipal, adjudicat a l'empresa PULSIA, ha suposat una inversió de 63.000 euros per als propers cinc anys, que inclou a més el manteniment durant aquest període de temps.

L´edil d´Innovació i Modernització de l´Administració Local ha informat que en un mes aproximadament estarà operatiu el nou portal de Transparència que s´inclourà al web. Així mateix, els propers dies s'implementarà una àrea per comunicar les incidències que detectin els ciutadans i que s'aniran traslladant a les diferents regidories afectades perquè siguin esmenades.

La web (torrevieja.es) compta a la seva pàgina principal amb els següents enllaços: cita prèvia, tràmits, consultes públiques prèvies, turisme, esports, Agència de Desenvolupament Local, propers esdeveniments. A més de totes les notícies que genera el Departament de Premsa i Comunicació, propers esdeveniments, etc.

Destaca també les àrees temàtiques amb pestanyes com:

Ciutat: Parc Natural Salines , Platges , Transport i mobilitat , Urbanisme , Habitatge i Medi ambient .

Serveis generals: Recursos Humans , Participació Ciutadana , Policia Local , Sanitat i Salut Pública , Seguretat Ciutadana i Contractació .

Turisme i Activitats: Cultura , Festejos i Esports

Benestar Social: Prestacions i Serveis , Serveis de promoció de l'autonomia personal , Dependència , Àrea d'Igualtat , Pangea , Família i Menors i Ajuts a l'habitatge

Educació i Formació: Batxillerat , Formació Permanent d'Adults , Formació Universitària , Idiomes , Educació Secundària , Educació Infantil i Primària i Formació Professional

Economia i ocupació: Comerç , Indústria , Innovació , Tecnologia , Consum i Ocupació

La nova web inclou també a la seva pàgina principal una pestanya destinada a COL·LECTIUS: Joves, dones, persones amb discapacitat, persones que busquen feina, persones emprenedores, grans, residents internacionals, persones immigrants, família, infància, esportistes i associacions i clubs.

Finalment, Enllaços d'interès: Regidoria de Protecció Animal ,Programació Juvenil Tardor 2021 , Regidoria de Benestar Social, Família, Habitatge, Accessibilitat, Igualtat, Dependència i Dona.