Operatiu especial d´autobusos per a la festivitat de tots els sants des del dissabte 30 d´octubre

Serà obligatori la utilització de mascareta a l'interior del cementiri i s'han establert llocs diferenciats d'entrada i sortida al cementiri
26.10.2021
Cementerio_Municipal_Torrevieja
L'Ajuntament de Torrevella, a través de la seva Regidoria de Cementiris, ha preparat un operatiu especial amb motiu de la celebració de la Festivitat del Dia de Tots Sants (1 de novembre), que inclou un servei d'autobusos gratuït per traslladar els ciutadans fins al Cementiri Municipal, amb diferents parades, i que començarà el proper dissabte, 30 d'octubre, i finalitzarà el dilluns 1 de novembre.

La regidora delegada de Cementiris, Sandra Sánchez, ha anunciat que seran 6 les parades d'autobús programades, quedant ubicades a:

  1. Plaça Maria Asunción.
  2. Colònia Sant Esteve (davant del Bar Manolo).
  3. Televisió Torrevella (c/ Sant Policarpo, 41).
  4. Intercanviador Eres de la Sal.
  5. Centre de Salut Acequión (C/ Urbà Arregui).
  6. Cementiri Municipal de Torrevella.

L'horari del servei especial d'autobusos el dissabte 30 i el diumenge 31 d'octubre serà el següent: Anada (10:30 h. – 11:45 h. – 16:15 h.) Tornada (11:15 h. – 12: 30 hi 17:00 h).

Així mateix, Sandra Sánchez ha informat que dilluns, 1 de novembre, els autobusos que realitzaran aquest servei especial de la Festivitat de Tots Sants començaran a sortir cap al Camposanto torrevejense a les 10:00 hores, i també a les 11:15 h . – 12.30 h. – 14.00 h. – 16.00 h. i 17:15 h.

La tornada del Cementiri l'1 de novembre serà a les 10:45 h. – 12.00 h. – 13.15 h. – 15.30 h. – 16.45 h. i 18:00 h.

L'edil de Cementiris ha recordat que, com en anys anteriors, s'ha creat un dispositiu especial de Policia Local i Protecció Civil que controlarà els accessos al Cementiri de Torrevella i al de la pedania de La Mata, a més de controlar les zones d'aparcaments de ambdós cementiris.

Pel que fa a les mesures generals per a la ciutadania establertes a la normativa sanitària vigent, serà obligatori la utilització de mascareta a l'interior del cementiri i s'han establert llocs diferenciats d'entrada i sortida al cementiri. Es dispensarà a tots els usuaris gel hidroalcohòlic i desinfectant per a les persones que utilitzen objectes per a la neteja i el reg de les flors. Així mateix, la Regidoria de Sanitat ha reforçat la neteja i la desinfecció dels lavabos per garantir-ne l'estat de salubritat i higiene.

Finalment, Sandra Sánchez informa que a les instal·lacions del Cementiri Municipal de Torrevella s'oficiarà a tots els assistents el Sant Rosari a les 16.30 hores i, posteriorment, a les 17.00 hores, la Santa Missa, que serà oficiada per Pedro Payá, vicari de l'Església de la Immaculada Concepció i rector de Sant Roc i Santa Anna, a la qual està adscrita el Cementiri Municipal.