Torrevella comptarà amb un punt d'informació cadastral a partir del 5 de novembre

La Direcció General de Cadastre d'Alacant autoritza l'establiment del Punt d'Informació Cadastral, que s'ubicarà a l'avinguda Gregorio Marañón, núm.
26.10.2021
Oficia_Catastral_Ubicación
L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Torrevella disposarà a partir del proper 5 de novembre d'un Punt d'Informació Cadastral després d'haver-lo autoritzat la Direcció General de Cadastre d'Alacant. L'oficina s'ubicarà a l'Avinguda Gregorio Marañón, núm. 1 i es podran realitzar els tràmits següents:
  • Consulta de dades cadastrals no protegides, certificació de la referència cadastral i consulta de cartografia.
  • Consulta i certificació de dades cadastrals protegides, pels titulars cadastrals, els seus representants o persones autoritzades per ells.
  • Certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com a titular cadastral.
  • Consulta per als titulars cadastrals sobre informació relativa a les sol·licituds d'ajuda de la darrera campanya de la Política Agrícola Comuna (PAC) amb relació a les parcel·les rústiques de la titularitat declarades en aquestes.
  • Consulta i certificació de dades cadastrals protegides pels titulars cadastrals de les parcel·les confrontants, titulars o cotitulars de drets reals, d'arrendament i parceria així com hereus i successors.
  • Serveis integrals dinformació, així com dassistència al ciutadà (confecció de declaracions i utilització de lassistent gràfic).

Concertació de cita prèvia per ser atès a les Gerències.

El regidor d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, s'ha mostrat molt satisfet d'incorporar aquest nou servei que permetrà, no només als ciutadans fer tots els tràmits esmentats anteriorment, sinó també agilitzar la tramitació d'ajudes i subvencions que requereixen aquest tipus de consultes.

L'oficina estarà oberta al públic els dilluns i dimarts en horari de 9.00 a 13.30 hores.