Presentat el cartell anunciador del Carnestoltes de Torrevella 2022, que se celebrarà del 4 de febrer al 6 de març

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, el president de l'associació cultural Carnaval de Torrevella, Francisco Pizana, i l'autor del cartell anunciador, Hermes Boj, han presentat avui el Carnaval de Torrevella 2022, que està previst que se celebri del 4 de febrer al 6 de març.
29.10.2021
carnaval
El carnaval de Torrevella, que va ser declarat d'Interès Turístic Autonòmic el mes de maig passat, tornarà als carrers de Torrevella l'any que ve després d'una aturada durant aquest 2021 a causa de la pandèmia de la COVID-19. L´edil de Festes ha volgut animar totes les comparses i carnavalers a formar part d´aquesta festa multicolor que recorre els carrers de Torrevella durant el mes de febrer. En paraules del president de l'associació “aquest és el tret de sortida per al carnestoltes 2022, que esperem que puguem realitzar-ho amb tota la normalitat, ja que ja està tot preparat per a la seva celebració”.

El cartell anunciador és una obra del caricaturista torrevellenc Hermes Boj, que ha volgut plasmar “tota la llum i el color possible, partint com a base les carrosses de les reines Infantil i Major de Torrevella”. Al cartell apareixen representades les reines del carnaval 2020, naixent del llibre del qual estava composta la disfressa de la Reina Infantil, Triana Marín, que apareix caricaturitzada al costat de Brenda Lorenzo, Reina del Carnaval 2020. Tal com ha indicat Pizana “el cartell trenca amb els cartells anteriorment presentats, cosa que buscàvem des de l'associació. Volíem alguna cosa nova i diferent per presentar el carnaval de Torrevella 2022”.

A més, Pizana ha anunciat que ja es troben disponibles a la pàgina web de l'associació cultural “Carnaval de Torrevella” les bases per al concurs nacional de comparses i grinyoles “Ciutat de Torrevella 2022”, el XII concurs nacional de Drag Queen “Ciutat de Torrevella 2022”, la desfilada concurs Carnaval de Torrevella i del concurs de comparses foranes 2022.