Gran tasca dels més de 30 voluntaris al centre de vacunació del Centre Municipal d'Oci (CMO)

Qualsevol voluntari de les entitats locals podrà entrar a formar part del dispositiu de vacunació posant-se en contacte amb el telèfon 637 758 072
03.11.2021
CMO
Dins del dispositiu desplegat al Centre Municipal d'Oci (CMO) des que ha estat habilitat com a Centre de Vacunació massiva de la ciutat de Torrevella, es compta amb la col·laboració d'un important nombre de voluntaris que fan una tasca de recepció, presa de temperatura , desinfecció de mans i, sobretot, d'informació, la qual ha estat destacada per la regidora d'Ong´si Voluntariat de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala.

L´edil ha subratllat el treball exemplar que s´està desenvolupant de forma voluntària per part d´integrants de diferents associacions, els torns dels quals estan sent coordinats des de la Regidoria d´Ong´si Voluntariat en suport a les regidories de Sanitat i Emergències.

Una aportació que afegeix atenció a les persones que acudeixen a rebre la seva vacuna, alhora que es proporciona més seguretat en el procés, a més de l'ordre necessari que està sent tan valorat positivament pels usuaris del Centre de Vacunació. Tots els voluntaris han rebut una armilla distintiva per tal que tots els usuaris puguin reconèixer-los i també consultar-los qualsevol dubte que puguin tenir.

En total hi participen més d'una trentena de persones que pertanyen a entitats com l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, pioners en aquest servei, a qui s'han anat sumant d'Asila, Aliments Solidaris, Donacions Torrevella i l'Hospitalitat de Lourdes.

L´edil d´Ong´s assenyala que qualsevol voluntari de les entitats locals podrà entrar a formar part del dispositiu de vacunació posant-se en contacte amb el telèfon 637 758 072.