Presentada la jornada "Handbol al carrer" que tindrà lloc aquest diumenge, 7 de novembre, al Passeig Vista Alegre des de les 10:00h a les 14:00h

Aquesta activitat està englobada dins de les accions que es faran prèvies a la celebració del XXV Mundial d'Handbol Femení
04.11.2021
handbol al carrer
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb la regidora d'Esports, Diana Box i el gerent de la Federació Valenciana d'Handbol, Miguel Ángel Valero, han presentat avui al matí la jornada de Handbol al carrer que se celebrarà aquest diumenge, 7 de novembre, des de les 10:00 a les 14:00 hores al Passeig Vista Alegre. Una activitat que forma part de les accions que es desenvolupen amb motiu de la celebració a Torrevella del XXV Mundial d'Handbol Femení, el primer que se celebra a Espanya.

Per a aquesta activitat esportiva i lúdica s'instal·laran quatre pistes d'handbol. Tots els joves i nens disputaran mini partits d'handbol que comptaran amb arbitratge professional, fins a les 14.00 hores. Serà una activitat oberta a tots els públics, i que comptarà amb una zona de gaming amb videojocs especialitzats d'handbol, “una aposta de la FBMCV per la innovació”, ha ressaltat Miguel Ángel Valero. "El Palau dels Esports es desplaça al centre de Torrevella amb aquesta activitat en què s'ha convidat a participar tots els clubs esportius de la ciutat i centres educatius", ha assenyalat la regidora d'Esports, Diana Box.

Eduardo Dolón ha felicitat la Regidoria d'Esports, la Federació Valenciana d'Handbol i el CBM Mare Nostrum Torrevella que hagin posat en marxa aquesta iniciativa en un lloc tan emblemàtic per a la ciutat de Torrevella com és el seu Passeig Vista Alegre “sent la primera vegada que serà l'escenari per a una activitat d'handbol”, ha afegit el primer regidor.

Per part seva, el gerent de la FBMCV ha agraït la col·laboració que tant l'Ajuntament de Torrevella com el CBM Mare Nostrum Torrevella han prestat a la Federació per poder desenvolupar aquesta activitat promocional del Mundial que compta amb el suport de la Reial Federació Espanyola d'Handbol (RFEBM), que recorrerà el País Valencià de nord a sud per treure al carrer l'handbol i gaudir a l'aire lliure. A més “no podria ser una altra ciutat que Torrevella la que aculli aquesta cita històrica del nostre esport, no podria ser una altra ciutat la que aculli les Guerreres. Perquè Torrevella és handbol, ho ha estat sempre”, han estat les paraules de Miguel Ángel Valero, gerent de la Federació Valenciana d'Handbol.