S'inicia el procés per a l'elecció de la Reina i la Dama de la Sal 2021/2022

Després de dos anys des que es va produir la darrera elecció de la cort salinera, aquest cap de setmana comença el procés per a l'elecció de la nova Reina de la Sal i les Dames d'Honor. La regidoria de Festes celebra aquest diumenge la jornada de convivència en què el jurat coneixerà les tres aspirants que s'hi han presentat. Elles seran els que succeeixin l'actual reina, Raquel Tévar Braña i les seves dames, María Cases Alarcón i Cristy Guamán Correa.
05.11.2021
reina y dama
Des de la celebració daquesta jornada els jurats podran disposar dun coneixement més directe amb les aspirants a ser les primeres representants de les festes de Torrevella. La seva elecció i coronació, com és habitual des de fa uns anys, es produirà en els albors de la celebració d'unes noves festes patronals en honor a la Puríssima Concepció.

Les aspirants són Juncal Gómez Ribero , de 22 anys. Té el Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Victòria Magoñ Rodríguez de 20 anys. Va estudiar a l'IES Las Lagunas i des de molt joveneta ha tingut predilecció per la dansa i l'art, així com pel carnaval de Torrevella. Marta Mesa Biscaí de 24 anys. Va estudiar a l'IES Mare Nostrum té el Grau Mitjà en Tècnic d'Emergències Sanitàries. Sent adoració per les festes de Torrevella.

Després de la primera trobada de les candidates amb el jurat, properament es realitzarà una segona reunió en què es decidirà l'elecció que es farà pública a l'acte de coronació i proclamació.