El Passeig Vistalegre va acollir una espectacular matinal d'handbol

El Passeig Vistalegre es va transformar completament per acollir la segona parada del circuit 'Handbol al Carrer', una activitat organitzada per la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana i que compta amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso en el marc de les accions prèvies a la celebració del Campionat del Món d'Handbol Femení a tres ciutats valencianes.
08.11.2021
Lola
Més de 300 esportistes es van reunir a tocar del port de Torrevella per gaudir de l'esport a l'aire lliure procedents de tots els llocs de la província d'Alacant. Des dels més petits fins als més veterans van poder gaudir de les quatre pistes habilitades, a més de la zona gaming especialitzada en handbol dins de l'aposta de la FBMCV per la innovació en col·laboració amb Valengame.

Diana Box, regidor d'esports de l'Ajuntament de Torrevella, va ressaltar que "una vegada més la nostra ciutat s'omple d'esport" per "treure'l al carrer i donar a conèixer el Mundial d'Handbol Femení que gaudirem al desembre". Box va agrair “l'impuls de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana” i la col·laboració del club local per “aconseguir que l'esdeveniment hagi sortit a la perfecció i sigui recordat per tothom”.

El president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Pedro Fuertes, es va mostrar "satisfet amb la mobilització de grans i petits" en l'acció promocional del Mundial d'Handbol Femení. Fuertes va destacar "el suport indispensable" de l'Ajuntament de Torrevella i el CBM Mare Nostrum, així com "la participació de clubs propers que s'han volgut sumar a la festa de l'handbol al carrer".