Avui ha començat l'activitat de "Lola als cols" als centre educatius de Torrevella

Les escoles Verge del Carme, La Puríssima i Acequió han estat els primers centres als quals ha acudit Lola, la mascota del mundial d'handbol femení
24.11.2021
LOLA COLES
La regidora d'Esports, Diana Box, ha acompanyat avui dimecres 24 de novembre, la mascota del XXV Mundial d'Handbol Femení “Lola” a la visita al col·legi Verge del Carme. Aquesta activitat està englobada dins les accions que s'han planificat amb motiu de la celebració d'aquest esdeveniment esportiu que té com a seu Torrevella.

En paraules de la regidora Diana Box “aquesta activitat ens permet fer participes a tots els xiquets i xiquetes de Torrevella de l'esdeveniment històric que se celebra a la nostra ciutat”. A més del col·legi Verge del Carme, Lola ha visitat els escolars del centre educatiu La Puríssima i Acequió, i continuarà durant els propers 25, 26, 29 i 30 de novembre visitant la resta de centres educatius de la ciutat.

Lactivitat té una durada aproximada de mitja hora. Lola en arribar al centre educatiu és rebuda per l'equip directiu del centre. Un cop a les instal·lacions els nens i nenes l'esperen al pati on, després de saludar-la i parlar-hi, ballen la cançó del mundial sota les indicacions de Lola. "Els nens i nenes estan encantats amb la visita de Lola a les seves escoles" han estat les paraules de la regidora d'Esports després de la visita al col·legi Verge del Carme.

Demà dijous 25 de novembre Lola visitarà les escoles: Salvador Rus, Gratiniano Baches i Cuba. El divendres 26 de novembre serà el torn del col·legi Immaculada, Havaneres i centre Alpe. El dilluns 29 de novembre visitarà els escolars del col·legi Nostra Senyora del Roser, Ciutat del Mar i Les Cultures. Aquesta activitat finalitzarà el dimarts 30 de novembre amb la visita al col·legi Amanecer i al col·legi Romualdo Ballester.