Demà s'obre el termini d'inscripció del XVIII concurs "Aparadorisme Nadalenc"

En aquest concurs, que compta amb un total de 3.700 euros en premis, hi poden participar tots els petits i mitjans comerços del terme municipal de Torrevella que engalanin un aparador o façana amb motius nadalencs
01.12.2021
COMERCIO
La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, i el president de l'Associació de Petits i Mitjans Comerciants (APYMECO) han anunciat en roda de premsa que demà dijous, 2 de novembre, s'obre el termini d'inscripció del XVIII Concurs “ Aparadorisme Nadalenc”, que es mantindrà obert fins al 12 de desembre, en què podran participar tots els petits i mitjans comerços, amb almenys un establiments comercial fix, ubicat al terme municipal de Torrevella, que engalanin un aparador o façana amb motius nadalencs.

Amb la convocatòria d'aquest concurs es pretén afavorir les inversions dels comerciants de Torrevella a l'estètica i la imatge dels seus comerços, i per tant la millora de la qualitat visual dels mateixos i de la ciutat de Torrevella durant la temporada nadalenca.

Rosario Martínez ha informat que durant la setmana del 13 de desembre es procedirà a la decisió del jurat, que es donarà a conèixer abans de Nadal.

Tant la regidora de Comerç com el president d'APYMECO han animat tots els establiments de Torrevella a participar en aquest concurs d'aparadorisme nadalenc que dinamitzarà el comerç local en aquestes dates tan entranyables. A l'edició anterior de 2020 van participar un total de 20 establiments del terme municipal de Torrevella.

Els premis, que ascendeixen íntegrament a 3.700 euros, consistiran en:

-Primer premi de 1.000 Euros.

-Segon premi de 800 Euros.

-Tercer premi 500 Euros.

-Set accèssit de 200 Euros.