L'Alcalde assisteix al lliurament de la medalla de l'Imperi Britànic Maureen Payne, presidenta de l'associació Age Concern, per part de l'Ambaixador Britànic a Espanya, Hugh Elliot

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Relacions Internacionals, Gitte Lund, van assistir ahir a la tarda al lliurament de la Medalla de l'Imperi Britànic a Maureen Payne, presidenta de l'associació Age Concern Costa Blanca Sud, per part del Ambaixador Britànic a Espanya, Hugh Elliot, que va estar acompanyat per la Cònsol a Alacant, Sarah Jane Morris.
10.12.2021
imperio británico
La medalla de l'Imperi Britànic s'atorga en reconeixement al servei militar o civil meritori i els seus destinataris tenen dret a utilitzar les lletres postnominals “BEM”.

Maureen Payne ha rebut la Medalla de l'Imperi Britànic en reconeixement al seu treball caritatiu, estant més d'una dècada com a presidenta d'Age Concern. Maureen va arribar a Espanya el 2003 i des de llavors ha estat dedicada a tots els aspectes de l'organització d'Age Concern i, després d'un període com a vicepresidenta, va ocupar el lloc de presidenta l'any 2009, càrrec que continua ocupant.

Age Concern compta amb un equip de més de 150 voluntaris que es dediquen a millorar la vida de les persones grans fent visites domiciliàries o brindant serveis d'amistat i organitzen lliçons d'espanyol gratuïtes per a la comunitat local.