L'Ajuntament i l'Associació juvenil "La Comarca" organitzen una jornada solidària jove per Nadal

Jocs de taula, videojocs i lleure educatiu, el diumenge, 26 de desembre, al Centre Cultural Verge del Carme, amb recollida d'aliments no peribles a benefici de Creu Roja
14.12.2021
joven
Més informació i inscripcions a les xarxes socials de l'Associació juvenil La Comarca a Instagram i Facebook i també al CIAJ a través del telèfon 965714072, whatsapp 606055291 i correu juventud@torrevieja.eu

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevieja informa que el diumenge, 26 de desembre, durant tot el dia i de manera ininterrompuda des de les 10:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme se celebrarà una jornada solidària jove per Nadal, organitzada per la Regidoria de Joventut i l'associació juvenil La Comarca de Torrevieja.

Durant la mateixa els joves que hi vulguin participar podran gaudir de jocs de taula i rol, consoles i videojocs, amb tornejos com Smash Bros i altres activitats i tallers. L'esdeveniment és totalment gratuït sent l'únic requisit per participar portar almenys un quilo d'aliments no peribles i la recaptació dels quals anirà destinada a l'Assemblea Local de Creu Roja.

L'objectiu és una jornada lúdic-festiva per Nadal per a joves amb un important component solidari, conscienciant la població juvenil de la importància de la solidaritat en dates assenyalades i alhora que es diverteixin i la comparteixin amb altres joves i adolescents.

Més informació i inscripcions a les xarxes socials de l'Associació juvenil La Comarca a Instagram i Facebook i també al CIAJ a través del telèfon 965714072, whatsapp 606055291 i correu juventud@torrevieja.eu .