Presentada la campanya benèfica de recollida de joguines "Cap infant sense joguina"

Des d'avui dimarts, 14 de desembre, s'estableixen tres punts de recollida de joguines a Ciclos Acequión, Irish Pub Shanon i cafeteria Almadraba (Carrefour)
14.12.2021
papanoelada
El regidor de Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Torrevieja, Federico Alarcón, amb el regidor de Benestar Social, Tomás Ballester, i els vicepresidents de l'APM Ángeles Guardianes (delegació d'Alacant) i de la Germandat Motera “Dorsal Zero”, Juan Antonio Rodríguez i Andrés Cebrián respectivament, han presentat avui al matí la campanya “Cap infant sense joguina”, una Moto Papanoelada que tindrà lloc el proper 18 de desembre, a partir de les 18:30 hores.

La sortida d'aquesta caravana motard partirà del carrer José Lorca García (Irish Pub Shanon) i recorrerà els principals carrers de la ciutat seguint l'itinerari: CV-95, c/San Policarpo, Av./Desiderio Rodríguez, Av./Doctor Gregorio Marañón, c/Ramón Gallud, c/María Parodi, Av./Llibertat, c/Ramón i Cajal, Av./ de la Puríssima, corba del Palangre, Av./ de les Havaneres, c/María Parodi, c/Caballero de Rodes. A la Plaça de la Constitució realitzaran una parada davant de l'escenari ubicat en aquesta plaça on lliuraran un present a les autoritats locals i continuaran la seva ruta de tornada al c/ José Lorca García on realitzaran un acte de comiat.

A causa de les restriccions COVID-19 les joguines hauran de ser noves i anar al seu embolcall original. Des d'avui dimarts, 14 de desembre, els punts de recollida de joguines són: Irish Pub Shanon, Cicles Acequión i cafeteria Almadrava (al costat de Carrefour Torrevieja). Tot allò recaptat es lliurarà a la regidoria de Benestar Social que, en col·laboració amb l'agrupació local de Protecció Civil, lliuraran als nens i nenes de famílies desfavorides.

El vicepresident de l'associació Ángeles Guardianes ha demanat "màxima col·laboració per part de tots els veïns de Torrevieja i empresaris per a aquesta recollida benèfica de joguines per als nens i nenes en situació de vulnerabilitat". Finalment, Juan Antonio Rodríguez també ha volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Torrevieja "que un any més participa en aquesta campanya nadalenca solidària".