La seu universitària de Torrevieja acull la primera jornada "Intel·ligència artificial a l'esport i el dret"

La jornada tindrà lloc aquest dimecres, 12 de gener, amb caràcter gratuït en format dual, presencial i per streaming
10.01.2022
Agamed
Fundeun, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevieja, la Seu Universitària d'UA a Torrevieja i el Col·legi d'Advocats d'Oriola, organitza la primera jornada “Intel·ligència artificial a l'esport i el dret”, aquest proper dimecres, 12 de gener, a les 17:00 hores, a les instal·lacions de la Seu de la UA a Torrevella (Centre Cultural Verge del Carme). La jornada és gratuïta i, a més de presencialment, es podrà seguir per streaming inscrivint-se a https://lnkd.in/eFT_sFud oa la pàgina web de www.fundeun.es.

La jornada comptarà amb les intervencions de Javier Plaza, catedràtic de la Universitat de València i expert en intel·ligència Artificial; Ramon Terol, director Acadèmic del Programa Executive Sports; Ramon Villot, Head of Legal & Compliance de Facephi Biometria; Francisco Fresno, director tècnic del Programa Executive Sports; i Diana Box Alonso, regidor dEsports de lAjuntament de Torrevella.

Aquesta jornada abordarà la tecnologia, esport i dret, de la mà de grans experts que mostraran exemples pràctics de com la intel·ligència artificial avança al món de l'esport i el dret i es realitzarà la presentació del programa Executive Sports Law. Aquest programa formatiu de 50 hores de durada, de gener a març, té com a objectiu principal la formació de professionals amb coneixements especialitzats en dret esportiu capaços de desenvolupar laboralment la seva carrera a clubs i empreses esportives, despatxos especialitzats, o federacions esportives.

El Programa Executive Sports Law es dividirà en 8 blocs temàtics:

-Introducció al Dret Esportiu

-Els agents de l'esport

-Dret Laboral esportiu

-Els drets audiovisuals i els patrocinis esportius

-Dret Administratiu i sancionador a l'esport

-Dret fiscal i tributari a l'esport

-Especialitats del dret del futbol

-Noves àrees emergents