260 tones de runa han estat retirades per l'àrea d'Aseo Urbano durant l'última setmana

La regidora delegada de l'àrea sol·licita la col·laboració ciutadana per combatre aquesta pràctica que perjudica el medi ambient
28.12.2021
imagen
La regidora Lavabo Urbà de l'Ajuntament de Torrevella, Carmen Gómez, informa de la retirada de 260 tones de runa i escombraries als descampats situats als voltants de l'Auditori Internacional de Torrevella durant aquesta última setmana.

Gómez ha assenyalat que la unitat de Medi Ambient treballa a l'autoria dels abocaments de runes i escombraries, alhora que ha sol·licitat “la col·laboració veïnal perquè denunciïn a la Policia Local els fets en el moment de produir-se per aturar els autors de aquests fets incívics que comporten una multa i poden ser constitutius d'un delicte mediambiental”.

També ha volgut manifestar que “s'estan netejant tots els punts, en espera que la unitat de Medi Ambient de la Policia Local doni amb els autors”. Alhora ha recordat que els particulars poden dipositar gratuïtament petites quantitats de runa a l'ECOPARC.

Des de la regidoria d'Aseo Urbano continuen amb la lluita constant per evitar la proliferació de runams als afores de la ciutat, amb instruccions precises a les unitats de la Policia Local per “tractar de combatre aquest flagell que repercuteix a les arques municipals produint una despesa de milers d'euros”, ha assenyalat l'edil. A més de l'acció policial que s'està duent a terme, cal la col·laboració ciutadana alertant en el moment en què s'estigui produint l'acte incívic perquè les autoritats puguin intervenir i prendre les mesures oportunes sobre això.

Carmen Gómez ha indicat que s'està fent un mapa d'escombreres il·legals per fer accions concretes de vigilància, però recorda que és imprescindible la participació dels veïns per poder acabar amb aquest tipus de pràctiques il·legals.