El dissabte, 19 de febrer, se celebrarà el memorial "Ricardo Lafuente"

El Centre Cultural Verge del Carme i el Teatre Municipal acolliran dos actes per recordar la figura del mestre de l'havanera
27.01.2022
Memorial
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que el Memorial Ricardo Lafuente, que se celebra amb caràcter bianual, tindrà lloc el proper 19 de febrer, en què es recorda la figura d'aquest torrevellí de pro, compositor i poeta .

Per a aquesta nova edició, s'han preparat dos actes a celebrar aquell mateix dia. El primer, a les 12.00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, amb la ponència titulada “De música i poesia: les lletres de les havaneres de Ricardo Lafuente”, a càrrec del professor de la Universitat d'Alacant, Ferrán Riesgo, amb la intervenció de l'acordionista Zinoviy Harvat, on s'analitzaran les lletres de les composicions del mestre Ricardo Lafuente. A l´acte es podrà accedir de forma lliure fins a completar aforament.

Així mateix, a la mateixa tarda del dissabte, al Teatre Municipal, a les 20:00 hores, tindrà lloc l'estrena de l'obra de teatre titulada Irene Gascón , a càrrec de l'associació Ars Creatio, amb entrada gratuïta amb invitació, que es poden retirar a les oficines del Patronat del Certamen d'Havaneres, situat al c/ Patricio Pérez, 1, 1r C, en horari de 9:00 a 11:00 hores i de 12:00 ha 14:00 hores.