L'1 de març comencen els tallers de ceràmica, ioga i ball destinats a la tercera edat

Aquestes activitats, que ajuden a mantenir la qualitat de vida dels nostres majors, es desenvoluparan al Centre Municipal d'Oci, la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual i el Centre Social Polivalent de La Mata
21.02.2022
AGAMED
La regidora de Gent Gran, Inmaculada Montesinos, juntament amb la gerent adjunta d'AGAMED, empresa mixta de gestió del Cicle Integral de l'Aigua, Gemma Cruz, han presentat avui els tres tallers que es desenvoluparan sota el patrocini d'AGAMED i que s'engloben dins el conveni establert amb l'Ajuntament de Torrevieja.

L´objectiu d´aquests tallers és la salut i el benestar de les persones i fer comunitats més amables i sostenibles vinculats als objectius de desenvolupament sostenible establerts per l´ONU per al´any 2030.

Aquests tallers es desenvoluparan al Centre Municipal d'Oci, a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual, i al Centre Polivalent de La Mata, comptant amb la participació de 220 persones.

Les activitats que es desenvoluparan són:

  • Taller de Ceràmica. S'impartirà a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqua els dilluns, dimarts i dimecres de 09:00 a 12:00 hores. El curs tindrà una durada total de 84 hores i es desenvoluparà durant el període comprès entre l'1 de març i el 20 de maig. Les 108 hores de durada total del taller es distribuiran en 36 sessions formatives de 3 hores de durada.

  • Taller de Ioga. Es desenvoluparà a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual els dimarts i dijous, en horari de 10.00 a 12.00 hores. El taller tindrà una durada total de 48 hores i es realitzarà de l'1 de març al 31 de maig, i es distribuirà en 24 sessions formatives de 2 hores de durada.
  • Taller de Ball. S'impartirà al Centre Municipal d'Oci els dimarts i dijous de 10:00 a 12:00 hores, i els divendres al Centre Social Polivalent de la Mata de 10:00 a 12:00 hores. El taller tindrà una durada de 84 hores i es desenvoluparà en el període comprès entre l'1 de març i el 20 de maig, i es distribuirà en 36 sessions formatives de 2 hores.

Finalment, les inscripcions s'han de formalitzar a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, núm. 5.