L'Ajuntament programa una gala per commemorar el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Aquest proper diumenge, 20 de març, l'Ajuntament de Torrevieja, a través de la Regidoria d'Ong´si Voluntariat, commemorarà el Dia Mundial de la Síndrome Down, en combinació amb les associacions i centres locals d'educació especial ALPE i APANEE i la col·laboració especial de l'Associació Cultural Andalusa de Torrevella.
14.03.2022
sindrome de down

El principal acte per commemorar aquest dia serà una gala artística que tindrà lloc el dia 20, a les 20:00 hores, al Teatre Municipal. A la mateixa es comptarà amb l'actuació d'Álvaro Guarnido amb l'espectacle "Flamenco sin fronteras", amb la participació especial del grup de ball del Centre Ocupacional "La Pirámide".

Les entrades són gratuïtes amb invitació, que es poden recollir a la taquilla del Teatre Municipal fins a completar-se l'aforament, d'11.00 a 13.00 hores. També a la seu de l'Associació Cultural Andalusa al c/ Santomera, núm. 10, de 18:00 a 21:00 hores.