Nou horari del punt de recollida d'ajuda humanitària per a Ucraïna

17.03.2022
ayuda
Després de la comunicació rebuda per part de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), en què s'indica que no es farà més apilament de material humanitari amb destinació a Ucraïna, atès que els magatzems disposats per la Generalitat estan al màxim de la seva capacitat, la Regidoria d'Ong´si Voluntariat de l´Ajuntament de Torrevieja comunica que el local disposat per rebre el citat material, atès per voluntaris de 22 de les ong´s locals, al carrer Clemente Gosálvez, nº 24, passa a tenir un nou horari.

Serà de DILLUNS A DIVENDRES DE 10:00 A 13:00 HORES. Les persones que vulguin fer donacions fora d'aquest horari podran trucar al número de telèfon: 617 18 11 58.

La Regidoria d'Ong´si Voluntariat vol assenyalar que seguirà rebent el material d´ajuda humanitària, el qual anirà destinat a les persones d´Ucraïna que ho necessiten bé a través dels conductes institucionals, de les associacions locals d´ucraïnesos i per als refugiats que ja es troben a habitatges de la nostra ciutat.