Adjudicada l'obra de reconstrucció del mur de contenció situat a l'Avinguda de Víctimes del Terrorisme amb carrer César Mateo Cid

18.03.2022
Día_del_derrumbe
La regidora de Qualitat dels Serveis Urbans de l'Ajuntament de Torrevieja, Sandra Sánchez, informa que a la Junta de Govern Local celebrada avui, ha estat aprovada la contractació dels treballs de reconstrucció del mur de contenció situat a l'Avinguda de Víctimes del Terrorisme amb carrer César Mateo Cid, en bé patrimonial Nº 79.

Sandra Sánchez recorda que el 22 d'octubre del passat any 2021, després d'un episodi de pluges torrencials, es va produir l'esfondrament d'un mur que sosté part de la vorera ubicada a la confluència d'aquests dos carrers de la localitat. Aquella mateixa tarda, afegeix l'edil de Qualitat dels Serveis Urbans, es va procedir a la tanca de la zona per protegir de caigudes cap a l'interior de la parcel·la de propietat municipal.

A causa de la insuficiència de mitjans humans i tècnics per a la realització de les obres de reconstrucció del mur, el 3 de novembre de 2021 es va iniciar un contracte menor d'obres des del Departament d'Obres i Serveis.

Avui divendres, 18 de març, la JGL ha adjudicat aquest contracte a la mercantil Caselles Valero SL per un import total de 14.760 euros (IVA inclòs). Les obres tindran una durada de mes i mig.

Les obres consistiran en:

  • Demolició de restes del mur danyat i posterior sanejat i neteja.
  • Execució de llosa de formigó armat per a la fonamentació del nou mur.
  • Execució del mur amb blocs prefabricats de formigó.
  • Sobre la coronació del mur s'hi instal·larà una malla d'acer galvanitzat per completar el tancament de la parcel·la.