Comencen els cursos d'espanyol destinats a ciutadans ucraïnesos

Avui dimecres han començat a l'aula de la seu universitària de la UA del Centre Cultural Verge del Carme, els cursos d'espanyol per a ciutadans ucraïnesos, impartits per professores de l'Associació de Voluntaris amb Iniciativa Social a Torrevieja (ATIS), acompanyades per voluntàries ucraïneses residents a la localitat.
30.03.2022
cursos
La regidora de Residents Internacionals, Cooperació i Immigració de l'Ajuntament de Torrevieja, Gitte Lund Thomsen, els ha donat la benvinguda a tots ells i els ha animat a integrar-se a la societat torrevellana ia aprendre el nostre idioma per facilitar-ne la total integració a la ciutat. Cal destacar que aquestes classes espanyoles van destinades a persones de totes les edats, predominant més les dones que els homes.

A causa de la gran quantitat de ciutadans procedents d'Ucraïna després de la invasió de Rússia, l'Ajuntament de Torrevieja, en col·laboració amb ATIS, han posat en marxa aquest projecte educatiu perquè s'integrin com més aviat millor a la ciutat. Són unes 130 les persones que avui han començat a rebre aquestes classes al Centre Cultural Verge del Carme, la majoria dones.

Es tracta de cursos d'alfabetització i espanyol bàsic que s'impartiran tots els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 9.00 a 13.00 hores, repartit en quatre grups d'uns 30 alumnes cadascun.

L'horari dels quatre grups són de 9:00 a 10:00, de 10:00 a 11:00, de 11:00 a 12:00 i de 12:00 a 13:00 hores.