Joventut organitza un curs d'auxiliar de comerç i magatzem per a joves inscrits en garantia juvenil

Els alumnes aprendran amb un complet programa de mòduls que inclouen habilitats socials, atenció al client, consumidors, comerç electrònic, magatzem, picking, seguretat i higiene a la feina entre d'altres i, a més, obtindran els carnets professionals de manipulador d'aliments i operador de carretons elevadors
07.04.2022
juventud

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevieja, Domingo Paredes, informa que ja es troba obert el termini d'inscripció per a un nou curs de formació per a joves inscrits al sistema nacional de Garantia Juvenil, en concret del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE ), gràcies al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Cambra de comerç d'Alacant.
Paredes ha indicat que es tracta del curs d'Activitats Auxiliars de Comerç i Magatzem, de 155 hores, amb certificació oficial i que començarà a les instal·lacions del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) el 4 de maig, en horari de tarda de 16.00 a 21.00 hores.
Els alumnes aprendran amb un complet programa de mòduls que inclouen habilitats socials, atenció al client, consumidors, comerç electrònic, magatzem, picking i seguretat i higiene a la feina, entre d'altres. A més, i dins del mateix programa formatiu, obtindran els carnets professionals de manipulador d'aliments i operador de carretons elevadors.
Els requisits per inscriure's al curs són: tenir entre 16 i 29 anys, estar
empadronat a Torrevella i ser beneficiari del sistema nacional de Garantia Juvenil, per a això els interessats poden gestionar-ho també al CIAJ.
Més informació i inscripcions al CIAJ, situat al Passeig Juan Aparicio, a les xarxes socials de Joventut, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu
juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es.