Presentat el projecte de reparació de les pistes A+D de la Plaça Europa, Urb. Els Alts, Urb. Torreblanca, Urb. Torreta III i la pista de la Urb. La Siesta - El Chaparral

Diana Box ha destacat la reparació de les 7 pistes de pàdel que seran homologades per la Reial Federació Espanyola de Pàdel
28.04.2022
proyecto
L'Ajuntament de Torrevieja està finalitzant la redacció del Pla Municipal de Prevenció de Drogodependències i altres Conductes Addictives en col·laboració amb la Universitat d'Alacant

La regidora d'Esports i Salut Pública, Diana Box, ha presentat avui al matí el projecte de reparació de les 6 pistes A+D, la construcció del pavelló poliesportiu de La Mata, així com la reparació de les pistes de pàdel de la Ciutat Esportiva i la recuperació del servei de Prevenció de Conductes Addictives.

Diana Box ha ressaltat les actuacions que ja s'han començat a realitzar a sis pistes A+D del terme municipal, en concret les ubicades a la Plaça d'Europa, urbanització Los Altos, urbanització Torreblanca (al costat del CEIP Ciutat del Mar), les pistes ubicades a la urbanització de Torreta III i la situada a la urbanització La Siesta-El Chaparral. Amb una inversió de 400.000€ es faran els treballs de demolició i reposició dels murs perimetrals de formigó que actualment es troben en mal estat, així com el desmuntatge i substitució de la malla simple torsió. Se substituirà la il·luminació passant a instal·lar-se focus leds continuant amb el compromís que l'Ajuntament de Torrevieja té amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica. Quant al paviment de les pistes, aquest serà reparat mitjançant fresat i es procedirà a la neteja, pintura i marcatge. Totes les instal·lacions comptaran amb la substitució i instal·lació de l'equipament esportiu com ara cistelles i porteries. La regidora dʻEsports ha assenyalat que "estem preparant el condicionament de la resta de pistes esportives del terme municipal per seguir fomentant la pràctica esportiva a tot el municipi".

La regidora d'Esports també ha volgut destacar la reparació de les 7 pistes de pàdel i l'arranjament de les 2 pistes de frontenis que compta amb una inversió de 600.000 €. Quant a les actuacions a les pistes de pàdel Box, ha informat que es durà a terme una instal·lació completa amb materials de qualitat i infraestructures de nova generació i que comptaran amb l'homologació de la Reial Federació de Pàdel. La pista central mantindrà la graderia a banda i banda i serà panoràmica permetent una visió global de tot el que passi al terreny de joc. A més que les instal·lacions seran accessibles per a tothom. Se substituirà completament la il·luminació amb focus LED, fet que suposa un estalvi energètic i una millora quant als nivells d'il·luminació de les pistes. Entre les actuacions també hi ha la reurbanització de les immediacions, fet que suposa un condicionament, sobretot a la part superior, permetent així l'entrada de vehicles per als arranjaments de les instal·lacions. Es col·locarà un muntatge modular amb servei de barra i cafeteria per oferir un servei essencial als ciutadans que visitin i utilitzin les instal·lacions. Diana Box ha assenyalat que "és intenció d´aquesta regidoria la instal·lació d´un servei de lloguer de material esportiu de pàdel i tennis perquè tots els torrevellins puguin gaudir de la pràctica d´aquests esports". Quant a les actuacions a realitzar a les pistes de frontenis la regidora ha detallat que es procedirà a la reparació de la tanca de la pista i es procedirà a la reparació del sòl juntament amb el repintat de les línies. També s'adequaran les instal·lacions amb la instal·lació d'una il·luminació adequada amb focus LED.

Diana Box també ha presentat la construcció del pavelló poliesportiu de La Mata, amb una inversió de 2.000.000€, estarà ubicat a l'avinguda dels Danesos i comptarà amb una pista de futbol sala, handbol, bàsquet, mini bàsquet, vòlei, bàdminton i hoquei sala. En matèria de Salut Pública, la regidora ha explicat la recuperació i la posada en marxa de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives amb una dotació de 119.000€. Tal com ha informat Diana Box, l'Ajuntament de Torrevieja està finalitzant la redacció del Pla Municipal de Prevenció de Drogodependències i altres Conductes Addictives en col·laboració amb la Universitat d'Alacant. "Volem dur a terme programes de prevenció per a joves als centres educatius així com oferir un servei d'atenció a les famílies", ha comentat la regidora de Salut Pública.