La Regidoria dEsports adquireix dues noves moquetes de 14x14m homologades per al desenvolupament de competicions de gimnàstica rítmica

La piscina municipal coberta compta amb noves sureres anti-ones garantint així un servei de qualitat als usuaris
05.05.2022
deporte
La regidora dEsports, Diana Box, informa de ladquisició de nou material esportiu destinat a les activitats de gimnàstica rítmica i natació. Diana Box ha assenyalat que es tracta de dues noves moquetes de 14x14 metres, homologades per al desenvolupament de competicions, que ja estan a disposició de l'escola municipal i els clubs locals de gimnàstica rítmica perquè puguin continuar desenvolupant la seva activitat en les millors condicions i així continuïn collint grans èxits.

A més, la piscina municipal coberta compta amb noves sureres anti-ones, garantint un servei de màxima qualitat per als usuaris i esportistes de les escoles municipals i clubs. L'equip de govern continua treballant i millorant les instal·lacions esportives locals per tal d'oferir a totes les escoles, clubs i usuaris el millor servei.