L'encesa de l'enllumenat dóna inici demà dimecres a una nova edició de la Fira de Maig de Torrevieja

10.05.2022
sevillanas
Demà dimecres, 11 de maig, començarà una nova edició de la Fira de Maig de Torrevella, que es prolongarà fins diumenge que ve dia 15. L'arrencada, a les 21:30 hores, vindrà de la mà de l'encesa de l'enllumenat i el tret d'un castell de focs artificials, encara que prèviament la banda de la Unió Musical Torrevejense (UMT) oferirà una cercavila pels carrers del firal i després de les paraules de l'alcalde, Eduardo Dolón, serà interpretat l'Himne de Torrevieja.

El recinte del port ja acull les 23 casetes que conformen el Reial de la Fira, que s'ha tornat a fer realitat de nou des de l'última edició que es va celebrar el 2019. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevieja ha dissenyat una fira que hi dóna cabuda a associacions locals, col·lectius i grups d'amics i que compta amb un gran escenari on es desenvoluparan diferents actuacions i acollirà les exhibicions de diferents escoles locals de ball i cors rocieros.

Els actes de la fira començaran demà dimecres amb la cercavila de la UMT a les 20.30 hores. Després de la cerimònia d'inauguració, a les 21.30 hores tindrà lloc l'actuació de l'Escola de Ball “María del Ángel”. A les 22:15 hores serà el torn del Cor de la Casa d'Andalusia “Rafael Alberti” de Torrevella “La Blanca i Verda” i, a partir de les 23:00 hores, començarà l'actuació del grup flamenc “Adrián Ruiz” .

La Fira de Maig comptarà aquest any amb dues actuacions especials com serà la del grup “Sempre Así” el dijous 12, a les 23:30 hores, i el grup “Rebujitos” el divendres 13, també a partir de les 23:30 hores .

La Regidoria de Festes, sempre amb la vista posada en el desenvolupament d'un projecte d'inclusió centrat amb especial atenció a la premissa d'accessibilitat de l'entorn i enfocament social, posarà a disposició al recinte dos espais preferents reservats per a persones amb diversitat funcional a la zona dactuacions de lescenari principal de la fira. A l'espai reservat 1 s'atendran persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial el més proper a l'escenari, per facilitar l'audició, visió i accés.

A l'espai reservat 2 s'ha instal·lat una plataforma elevadora de visió accessible amb rampa d'accés autònom i independent, per a assistents que necessitin cadira de rodes que poden accedir amb un acompanyant.

D'aquesta manera, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevieja promou la contribució a una societat basada en els principis d'igualtat, equitat i justícia social.