Torrevella renova les sis banderes blaves de les platges

A Cala Piteras, Els Nàufrags, El Cura, Els Bojos, Cap Cervera i La Mata-Sur tornarà a onejar novament aquest estiu la bandera blava que certifica la qualitat de les platges de Torrevella
13.05.2022
playas
Torrevella ha revalidat les sis banderes blaves de les platges. D'aquesta manera, a Cala Piteras, Els Nàufrags, El Cura, Els Bojos, Cap Cervera i La Mata-Sur onejarà aquest estiu la bandera blava que certifica la qualitat de les platges i cales de Torrevieja.

Les sis banderes blaves que onejaran a les nostres platges certifiquen la cura i el manteniment de les mateixes, els 365 dies de l'any, i serveixen per reconèixer l'intens treball que la Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Torrevieja, que dirigeix Antonio Vidal, realitza a la gestió integral de les platges, de manera que pugui servir d'estímul en la millora contínua de la qualitat de les platges i del servei prestat als milers d'usuaris que diàriament en gaudeixen.

Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de l'aigua d'una platja, així com premia l'esforç, el públic i el ciutadà, per complir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges.

Antonio Vidal ha incidit que és prioritat de l'equip de Govern continuar optant i aconseguint nous reconeixements que certifiquin la qualitat de les platges de Torrevieja, com a compromís amb els ciutadans i els milers de turistes que ens visiten.

A més, cal destacar que el Club Nàutic Marina Internacional, El Reial Club Nàutic de Torrevella i, per primera vegada, Marina Internacional de Torrevella, han obtingut també la Bandera Blava per l'ús racional dels recursos a les seves instal·lacions i activitats nàutiques i la conscienciació sobre protecció del medi marí i la navegació sostenible.

Finalment, també ha revalidat el guardó Centre Blau 2022 el Centre de Visitants del Parc Natural de les Llacunes de Torrevieja i La Mata.