L'Ajuntament aprovarà demà l'oferta d'ocupació pública més important de la història

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha agraït als sindicats la seva predisposició al diàleg i l'esforç realitzat per totes les parts per poder assolir un acord de consens a la Mesa de Negociació
16.05.2022
oferta
La regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament de Torrevella, Carmen Gómez Candel, informa que la Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Torrevella aprovarà demà divendres l'oferta d'ocupació pública més important de la seva història, ja que inclou fins a un total de 229 places , que es corresponen amb processos d'estabilització del personal que fa anys que ocupa llocs en aquesta administració de forma interina i que no ha tingut, fins ara, oportunitat de consolidar els seus llocs de treball.

A aquesta oferta s'hi afegiran les places que conformen l'oferta d'ocupació ordinària de 2022, que s'aprovarà properament. Aquestes places, el nombre de les quals no serà inferior a 15, es corresponen amb la taxa de reposició d'efectius que permet la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2022 i es calcula atenent el nombre de baixes per jubilació, defunció, etc. de l´any anterior. Per tant, d'acord amb la taxa de reposició per al 2022, l'Ajuntament de Torrevieja oferirà el màxim possible en torn ordinari.

Gómez Candel indica que, pel que fa a les places integrades en el procés d'estabilització d'ocupació temporal, l'Ajuntament atén la possibilitat establerta a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat i inclou 222 places pel sistema de concurs, quedant les altres 7 daquest procés destabilització docupació temporal, que són les que estan ocupades per personal amb menor antiguitat en ladministració, per sistema de concurs oposició extraordinari.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha mostrat la seva satisfacció per la importància de la mesura aconseguida després de l'acord per unanimitat de la Mesa de Negociació, i ha indicat que el departament de Personal se sent molt satisfet de poder haver aconseguit un acord amb els sindicats en aquest assumpte de tanta rellevància i que millorarà la situació laboral del personal a la nostra administració. “Era una proposta que aquest equip de govern tenia com a premissa, l'estabilització de l'ocupació temporal. En aquest sentit hem treballat des de l'inici del present mandat i així ho hem posat en marxa llançant la major oferta d'ocupació pública a la història de l'Ajuntament de Torrevieja i desenvolupant processos perquè el personal municipal es consolidi al seu lloc de treball” ha afegit l'alcalde torrevellenc.

Per part seva, l'edil de Recursos Humans ha volgut remarcar que l'Ajuntament continua apostant per la millora de les condicions del personal municipal i ha assegurat que per a aquest equip de govern és vital lluitar contra la precarietat laboral i afavorir que les persones tinguin una feina digne on se'n garanteixin les condicions laborals. Per això, ha assenyalat que “creiem que era fonamental portar a bon port un procés de consolidació i estabilització tan desitjat per totes les parts”. Sens dubte, aquest acord i el procés que l'acompanyarà els propers mesos atorgaran l'estabilitat laboral tan demandada”.