Avui s'inaugura l'exposició "Gravedad Cero" dels alumnes de la professora de l'Escola Municipal de Pintura, Mar García

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, inaugurarà avui dimarts, 17 de maig, a les 19.00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, l'exposició GRAVETAT ZERO, quaranta-set obres plenes de color i textures visuals dels alumnes de la professora de lEscola Municipal de Pintura de Torrevella, Mar García Torregrosa, i que es mantindrà oberta al públic fins al 5 de juny.
17.05.2022
expo

El que aquesta exposició proposa és un apropament a cada artista, endinsar-nos a la seva obra, descobrir com ha arribat a fer el que ha creat i així conèixer-ho una mica més, per tant les obres es mostren despreses de la paret volent aproximar-se a l'espectador per aconseguir aquesta comunicació.

GRAVETAT ZERO és l'instrument per prioritzar l'expressió sobre la representació i de constatar que no hi ha una manera única, de no parlar de l'espai fora de la forma i sí de l'espai generat per les formes, d'omplir i de buidar, de formes que apareixen i desapareixen, essencialment, d'una forma més harmònica humana, del veritable sentit de la vida.  

És un moment de creació des de la llibertat, intentant sostenir-se sense el suport dels condicionants que ens envolten.