El dissabte, 11 de juny, se celebra el primer concert en família de l'Orquestra Simfònica de Torrevella a l'Auditori

El concert està recomanat per a nens i nenes de 8 a 12 anys i l´entrada serà gratuïta fins a completar l´aforament
27.05.2022
concierto
El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, amb la presidenta d'Ars Aetheria, Mamen Mateo i el director de l'Orquestra Simfònica de Torrevella, José Francisco Sánchez, han presentat al matí de avui el Concert en família, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de juny a l'Auditori de Torrevella, a les 12.00 hores.

Es tracta d´una iniciativa de la Regidoria d´Educació juntament amb l´Orquestra Simfònica de Torrevella per apropar la música clàssica i de pel·lícules als més joves. “Volem que la música no es quedi com una mera assignatura del curricular, sinó que els nens en gaudeixin i la trobin divertida”, ha destacat Ricardo Recuero.

Aquest Concert en Família té com a protagonista principal els nens, que tindran l'oportunitat de pujar a l'escenari i tocar els instruments al costat dels músics de l'Orquestra Simfònica de Torrevella (OST). Segons les paraules del director de l'orquestra, José Francisco Sánchez, aquest concert obre una porta a l'OST. Teníem pendent acostar la música als més petits, i amb aquesta col·laboració ho farem possible”.

Les obres que s'interpretaran estan pensades per al públic assistent, obrint el concert amb la “Sinfonia de les joguines”, de L. Mozart i Edmund Angeres. S'interpretaran obres de L. Anderson com “La màquina d'escriure”, “Plink, plank, plunk!”, la polka del “Bandut” de Francisco Garres o el concert per a trompa o regadora de Mozart. Peces que acostaran la música clàssica als més petits, però també interpretarem bandes sonores de pel·lícules tan conegudes com Star Wars o Jurassic Park més propera al públic que ens acompanyarà”, ha ressaltat José Francisco Sánchez.