Les proves d'accés a ensenyaments elementals del conservatori professional de música "Francisco Casanovas" s'obriran de l'1 al 14 de juny

30.05.2022
acceso

Des del Conservatori Professional de Música “Francisco Casanovas” de Torrevella s'informa que, des del proper dimecres 1 de juny, fins dimarts, 14 de juny, estaran obertes les inscripcions per a les proves d'accés a ensenyaments elementals.

Els instruments dels quals es faran les proves seran: violí, violoncel, flauta, clarinet, oboè, saxofon, trompeta, trompa, trombó, tuba, bombardí, piano, guitarra i percussió.

Les inscripcions s'han de fer de forma presencial al mateix Conservatori de Música, ubicat al Palau de la Música de Torrevella, situat al carrer Unión Musical Torrevejense, núm. 45, en horari de 09:00 a 15:00 hores, sent les edats compreses per poder accedir a la prova de 8 a 12 anys.