Inaugurada l'exposició del projecte artístic infantil "L'art i la mar" al Centre Cultural Verge del Carme

Al voltant de 90 alumnes han participat al projecte, d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys.
09.06.2022
expo
Avui, 8 de juny, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, el regidor d'Educació, Ricardo Recuero i el regidor de Benestar Social, Tomás Ballester, juntament amb la professora dels alumnes que han desenvolupat el projecte artístic, Maria García Rubio, la directora de Pesca Sostenible, Carmen-Paz Martí, el coordinador de la Reserva Marina de Tabarca, Felio Lozano, i les professores de l'Escola Municipal de Pintura, Mar García i Olga Parra, inauguren l'exposició “ L'art i la mar” al Centre Cultural Verge del Carme, data amb què coincideix el Dia Mundial dels Oceans.

Al projecte artístic infantil hi han participat més de 90 alumnes, d'edats compreses entre els 6 i els 12 i estarà exposat, al Centre Cultural Verge del Carme, fins al 30 de juny.

Els familiars dels alumnes han assistit a conèixer les obres dels “petits artistes”, els quals les han mostrat molt orgullosos i emocionats. Cal destacar, la gran tasca que fan les professores, l'interès i l'entusiasme dels alumnes i la gran acollida del projecte artístic.