Torrevella recupera l'espectacle piromusical de la nit de Sant Joan 2022

20.06.2022
Hoguera_San_Juan_Torrevieja
Torrevella tornarà a festejar la Nit de Sant Joan amb el xut d'un espectacle piromusical que tindrà lloc dijous que ve, 23 de juny, a les 23:30 hores, des de les piscines del Passeig Marítim de Juan Aparicio.

L'Ajuntament de Torrevella, a través de la Regidoria de Festes, ha preparat el tret d'aquest espectacle pirotècnic i musical que tindrà una durada d'uns 20 minuts a càrrec de l'empresa adjudicatària del contracte de pirotècnia, Ferrández SL de Redován. S'hi combinaran els efectes pirotècnics amb algunes bandes sonores com Rocky, La Guerra de les Galàxies, Gladiator o El Rey León, entre d'altres. Tampoc no faltaran en aquesta ocasió les tradicionals havaneres de Torrevella.

En aquesta mateixa jornada també es posarà en funcionament un dispositiu davant la celebració de la Nit de Sant Joan a les platges de La Mata, El Cura, Els Bojos i Els Nàufrags. Aquest dispositiu estarà coordinat per les regidories de Festes, Platges i Seguretat. Com a part del mateix s'acotaran els accessos a les platges sota el control de la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil. L'Ajuntament farà entrega de fustes de pi i mimosa per a la celebració, a fi que siguin els mínims residus els que quedin. En aquest sentit no es permet l'ús d'altres fustes o elements. L'horari per a la celebració de la Nit de Sant Joan a les platges serà de 21.00 a 2.30 hores, iniciant-se a continuació els treballs de neteja de la sorra.

D'altra banda, els dies 23 i 24 se celebraran els actes principals de la programació de la Foguera Molins del Calvari, a la qual des de la Regidoria de Festes es felicita públicament per ser l'única que manté viva aquesta tradició festera a la nostra ciutat.

El dijous dia 23 hi haurà cercaviles a partir de les 13:00 hores, seguit de les activitats “Cinquè i Tapa” i “Paella Popular”. A les 17.30 hores començaran les activitats infantils, sorteig de regals ia les 23.00 hores tindrà lloc l'actuació de la Drag Imperi i el Dj. Rafa. El divendres, 24 de juny, els actes començaran a les 9:00 hores amb una despertà i cercavila musical. A les 14.00 hores es dispararà una Mascletà a la Plaça del Molí. A les 17:30 hores es realitzaran activitats infantils seguides de l'actuació de l'Escola de Ball “Paya´s”, sorteig de regals, actuació del Dj Rafa ia les 01:00 hores es procedirà a la cremà de les fogueres 2022.