De l'1 al 4 de juliol el teatre municipal acollirà el VII Festival de cinema Sol International Film Festival

Aquest any els països participants del concurs són: Espanya, Ucraïna, Regne Unit, Armènia, Dinamarca, Letònia, Rússia, Kazakhstan, Kirguizistan, entre d'altres
21.06.2022
Sol_International_Film_Festival_Torrevieja
Més informació i programació a la pàgina web: www.solfilmfestival.com i al +34 669-593-057

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que de l'1 al 4 de juliol se celebrarà al Teatre Municipal el VIII Festival de cinema “SOL INTERNATIONAL FILM FESTIVAL”

En els darrers anys, el festival ha adquirit el caràcter d'esdeveniment internacional reunint artistes, directors, realitzadors, productors i aficionats al cinema de diferents països del món, i ha esdevingut el punt de referència de la unió entre el públic i els cineastes.

Aquest any els països participants del concurs són: Espanya, Ucraïna, Regne Unit, Armènia, Dinamarca, Letònia, Rússia, Kazakhstan, Kirguizistan, entre d'altres.

Totes les pel·lícules es projectaran en el seu idioma original, acompanyades de subtítols en espanyol o anglès i moltes seran presentades pels seus actors i directors.

L'accés al Teatre Municipal per veure les pel·lícules és gratuït. Totes les projeccions, així com les cerimònies d'inauguració i entrega de premis es duran a terme al Teatre Municipal de Torrevieja.

La Cerimònia d'Inauguració serà divendres, 1 de juliol, a les 19:00 hores, al Teatre Municipal de Torrevella, que comptarà amb catifa vermella, presentació de les pel·lícules a concurs, concert d'artistes convidats i projecció de la primera pel·lícula “ Tibra” que presentarà la seva actriu principal Anka Peresild.

Les entrades es poden adquirir al següent link:

https://www.entradasatualcance.com/tickets-festival-de-cine-sol-film-festival-en-torrevieja#/sell/events/8007/sessions/12640 .

A les 21:30 se celebrarà un Sopar de Gala al Restaurant “Insaciable”. Les taules es reserven per endavant al telèfon +34 669-593-057.

El dissabte, 2 de juliol, d'11.00 a 16.00 hores, s'organitzarà el Dia Solidari amb exposició d'ONG de Torrevieja, tast d'aigües d'Agamed i activitats infantils amb entrada gratuïta.

Els dies 2 i 3 de juliol es projectaran al teatre Municipal les diferents pel·lícules i curtmetratges programats per a aquest any.

El dilluns, 4 de juliol, a les 19:00 hores, se celebrarà la Cerimònia de Lliurament de premis al Teatre, en què es fallaran els guanyadors dels premis del VIII SOL INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2022.

Les nominacions són:

  • MILLOR PEL·LÍCULA
  • MILLOR DIRECTOR
  • MILLOR GUIÓ
  • MILLOR ACTOR
  • MILLOR ACTRIU
  • MILLOR ACTOR DE REPARTIMENT
  • MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT
  • PREMI DEL PÚBLIC

L'assistència del públic és molt important tant per als organitzadors com per a les pel·lícules perquè un dels premis més grans és el Premi del Públic, que votarà i donarà nota a cada pel·lícula després de veure-la.

El Jurat estarà format per:

MEMBRES DEL JURAT DE LLARGMETRATGES :

  • Manuel Esteban Moreno Viudes : coordinador de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella
  • Ivan Burlyaev : compositor, productor, membre de la junta directiva del Sindicat Cinematogràfic de Rússia.
  • Yulia Bonny : presidenta de l'associació musical Music&Harmony, flauta solista a l'orquestra d'Elx.
  • Natalia Varley : actriu de cinema i teatre popular russa

MEMBRES DEL JURAT DE CURTMETRATGES :

Carlos Mures : director, actor, scénariste

Igor Skripko : actor de cinema i teatre

Les entrades es poden adquirir al següent enllaç:

https://www.entradasatualcance.com/search?query=film

Més informació i programació a la pàgina web:

www.solfilmfestival.com i al +34 669-593-057.