Cultura Torrevella tanca octubre amb tres "sold outs" al Teatre Municipal

Els espectacles de Sara Baras, Pica Pica i Ismael Lemais i la Kiskillosa van reunir més de 1.800 espectadors aquest cap de setmana al Teatre Municipal
31.10.2022
teatro
Per tancar un mes d'octubre ple de cultura de la mà de Celso Albelo, el musical Pinotxo o Un home de pas, CULTURA TORREVELLA presentava un cartell amb espectacles per a tota mena de públics.

Divendres passat, 28 d'octubre, va ser Sara Baras qui penjava el primer sold out de la temporada amb Ànima. Més de 600 persones van aplaudir dempeus la bailaora, que tornava a la ciutat després de la seva visita fa 15 anys a les Eres de la Sal, en una nit en què va estar acompanyada per més de 12 artistes que van demostrar que el flamenc és marca Espanya i continua estant a l'avantguarda de la nostra cultura.

El dissabte, 29 d'octubre, l'espectacle infantil Pica Pica va captivar els més de 600 pares i nens que van ballar al Teatre Municipal. Més de 90 minuts en què els més petits van ser els protagonistes amb aquest grup de música i teatre infantil que ha aconseguit gran popularitat entre els nens pels seus divertits espectacles i la interpretació de cançons per a tota la família.

Ismael Lemais i la Kiskillosa tancaven el cap de setmana diumenge a la nit, 30 d'octubre, provocant les rialles d'un teatre que tornava a penjar l'"aforament complet". Una successió de monòlegs quotidians on feien una divertida paròdia sobre la vida en parella, que va acabar amb l'anunci de la parella davant de tots els assistents de l'aturada que tindrà la seva gira d'aquí a uns mesos, per poder iniciar la seva nova etapa com a pares.

Cultura Torrevella tancava així octubre, amb tres cartells que informaven de la no disponibilitat de butaques lliures i presentant els propers esdeveniments a celebrar i amb els que esperen tornar a penjar el cartell de sold out:

- Ara Malikian, el 3 de novembre a l'Auditori Internacional.

- La Bohème, el 10 de novembre a l'Auditori Internacional.

- Comandant Lara, l'11 de novembre a l'Auditori Internacional.

- Fangoria i Nancys Rubias, el 12 de novembre a l'Auditori Internacional.