Celebrat el Consell Municipal de Turisme

23.06.2022
Consejo_Municipal_Turismo_Torrevieja
Ahir es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrevieja el Consell Municipal de Turisme, presidit per l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón, on es van tractar importants assumptes de present i de futur vinculats al desenvolupament turístic de la ciutat ciutat, i que va comptar amb el suport de tots els seus membres. L'alcalde va agrair a tots els consellers la seva participació i aportacions per millorar el nostre primer sector productiu, sent imprescindible per al desenvolupament del present i futur de Torrevella.

Entre els punts tractats cal destacar la intervenció de la regidora de Turisme, Rosario Martínez, per donar compte de les accions que s'estan duent a terme per adaptar a la nova llei la condició de Municipi Turístic de Torrevieja, i que es concretaran amb l'execució del Pla Estratègic Municipal que inclou, entre altres, el Pla Director Destinació Turística Intel·ligent, així com el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinacions.

PRESENTACIÓ DEL PLA DIRECTOR DESTINACIÓ TURÍSTICA INTEL·LIGENT (DTI)

Així mateix, Miguel Ángel Catalá, de l'empresa Kalmas, va presentar el Pla Director Destinació Turística Intel·ligent de Torrevella, donant compte que ja es troba en el nivell avançat i que, posteriorment, se'ns inclourà a la Xarxa Nacional de DTI.

Les línies generals d'actuació del Pla Destinació Turística Intel·ligent es desenvolupen al voltant d'eixos estratègics de governança, sostenibilitat, accessibilitat, connectivitat, innovació i noves tecnologies. L'elaboració d'aquest treball ha inclòs un autodiagnòstic del municipi i s'hi han inclòs alguna de les línies d'actuació definides al Pla Estratègic de Turisme presentat el gener del 2021 passat.

PLA MUNICIPAL D'ACCESSIBILITAT

Rubén Diego, representant de l'empresa INFINIA, que ha desenvolupat el projecte del Pla Municipal d'Accessibilitat de l'Espai Urbà, el va presentar al Consell de Turisme, informant que es desenvoluparà en els propers 10 anys, sent un pla d'execució amb prioritat Alta ( del 2022 al 2026), Media (del 2027 al 2029) i Baixa (del 2030 al 2032).