Obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions a entitats esportives de la localitat. Anualitat 2022.

Una de les modificacions més significativa és que s'ha incrementat la partida de 350.000 euros a l'anualitat 2021 a 400.000 euros a l'anualitat 2022. El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils, per la qual cosa finalitzarà el proper dilluns 11 de juliol
28.06.2022
deporte
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, informa que ja s'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions a entitats esportives de la localitat, anualitat 2022. El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils, per la qual cosa finalitzarà el proper dilluns 11 de juliol.

Les modificacions més significatives respecte a anys anteriors són:

  • S'ha incrementat la partida de 350.000 euros a l'anualitat 2021 a 400.000 euros a l'anualitat 2022,
  • S'hi inclouen despeses justificatives d'assessoria amb un màxim de 720 euros any.
  • Es puntua els clubs que fomentin l'esport adaptat.
  • S'han augmentat les puntuacions per a categories inferiors.
  • Variació en la puntuació de llicències per a un repartiment millor als beneficiaris.

La finalitat de la concessió d'aquestes subvencions és contribuir al foment i la pràctica de l'esport a la ciutat de Torrevella, tenint per objectiu promocionar la participació en competicions federades dels equips i esportistes de categoria Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil/Junior i Senior/Veterà durant l'any 2022 o temporada 2021/2022 pertanyents a clubs esportius de Torrevella.

Finalment, l'edil d'Esports ha assenyalat que seran despeses subvencionables totes aquelles que estiguin directament relacionades amb les activitats ressenyades al projecte presentat pel club esportiu per al foment i pràctica de la seva modalitat esportiva durant l'any 2022 o la temporada 2021/2022 , per la participació en competicions oficials organitzades per la federació corresponent.