Torrevella commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

A la plaça de la Constitució s'hi ha instal·lat una carpa informativa amb motiu d'aquesta efemèride
28.06.2022
LGTBI+

El matí d'avui dimarts, 28 de juny, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel regidor d'Igualtat, Tomás Ballester, i representants de l'associació Torrevella Diversa , ha penjat la bandera arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. Posteriorment s'ha llegit un manifest a la porta de l'Ajuntament ia la plaça de la Constitució ha estat instal·lada una carpa informativa.

El regidor d´Igualtat ha informat que està previst que al mes de setembre es duran a terme diversos actes per commemorar el Dia de l´Orgull.

L´alcalde de Torrevella ha assegurat que des de l´àmbit municipal s´han de facilitar les eines de sensibilització i educació per tal d´eradicar de la nostra societat qualsevol tipus de manifestació contra les persones LGTBI.  

Finalment, Eduardo Dolón ha condemnat qualsevol forma de violència, tant física com verbal, que tingui l'origen en l'orientació sexual i en la identitat de gènere, afirmant que no són possibles les polítiques d'Igualtat sense els ajuntaments, i reivindica la necessitat de dotar les Entitats Locals de finançament suficient per dur a terme les competències en aquesta matèria, que permetin assegurar la implantació adequada de totes les iniciatives necessàries per garantir la igualtat efectiva de les persones.