L'alcalde anuncia al final de l'acte que elevarà a junta de portaveus la proposta perquè l'edifici que acollirà el conservatori de Torrevella, davant de l'Auditori Internacional de Música, porti el nom de Conchita Boj Andreu

Ahir a la tarda dimecres, 29 de juny, es va celebrar un emotiu acte d'homenatge per la seva jubilació a la professora de música Conchita Boj Andréu, que ha estat professora del Conservatori Professional de Música Francisco Casanovas durant 38 anys, 15 d'ells com a responsable , fundadora i directora del Cor Maestro Casanovas.
30.06.2022
Conchita

En aquest concert sorpresa per a l'homenatjada va assistir l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat per la regidora de Qualitat dels Serveis Urbans, Sandra Sánchez, així com familiars, amics, professors del centre i antics alumnes, molts professionals de la música , vinguts expressament per a l'ocasió des de diferents punts d'Espanya i fins i tot de l'estranger.

Al llarg del concert van ser moltes les mostres d'afecte i afecte cap a Conchita Boj, per la seva dedicació durant tota la seva vida a la música, així com emotius agraïments que es van anar succeint, un darrere l'altre, durant tota la vetllada. A més de les interpretacions i dels sentits agraïments, es van succeir anècdotes, imatges i vídeos de la seva trajectòria musical i familiar, fent referències al gran mestre de música Francisco Casanovas.

La directora del Conservatori en els darrers vuit anys, Inmabel Celdrán, va presentar aquest emotiu acte que va finalitzar amb la interpretació de dues havaneres, “Al teu lado” i “Rosita de un verde palmar”, interpretada per coralistes que han pertangut al Coro Maestro Casanovas i que van estar acompanyats al piano per Manolo Martínez i dirigits per la pròpia Conchita Boj.

El concert homenatge va finalitzar amb la intervenció de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, que va aprofitar l'acte per anunciar que elevarà a Junta de Portaveus de l'Ajuntament una proposta perquè l'edifici que acollirà el conservatori, davant de l'Auditori Internacional de Música, porti el nom de Conchita Boj Andreu. Finalment, Eduardo Dolón li va lliurar una insígnia amb l'escut de la ciutat, per la seva jubilació i en reconeixement als seus gairebé 40 anys com a professora del Conservatori Professional de Música “Francisco Casanovas”.