Presentat el primer campus de ciclisme "Ciutat de Torrevella", impulsat per la ciclista torrevellenca Sandra Alonso

Les inscripcions es podran formalitzar des de demà dimecres, 6 de juliol, fins al 10 de setembre, ambdós inclosos
05.07.2022
Campus_ciclista_Ciudad_Torrevieja
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, juntament amb la ciclista torrevellenca, Sandra Alonso, i el director del campus, Juan Francisco Andreu, han presentat avui al matí el primer campus de ciclisme “Ciutat de Torrevella”, que tindrà lloc durant els dies 11, 12 i 13 de novembre. Un campus que està destinat a nens i nenes d'entre 8 i 16 anys, i estarà dirigit per Juan Francisco Andreu i comptarà amb Sandra Alonso com a ambaixadora.

Les activitats començaran divendres, 11 de novembre, amb recepció d'esportistes a l'hotel Playas de Torrevieja, la presentació del campus i una xerrada col·loqui.

El dissabte, 12 de novembre, començarà la jornada amb una sortida amb bicicleta i posteriorment es duran a terme diverses activitats al recinte del parc Antonio Soria ia la platja. A la nit tindrà lloc la gala cerimònia que comptarà amb càtering per a tots els assistents. El campus posarà el seu punt final amb una sortida amb bicicleta diumenge al matí, seguida del comiat del campus.

El termini d'inscripció començarà demà dimecres, 6 de juliol, i finalitzarà el 10 de setembre, mitjançant el correu electrònic ccsalinasetorrevieja@gmail.com ia través del telèfon 654 381 02.

En total s'ofereixen 50 places per a aquest campus, que tindrà un preu únic de 185 euros, que inclou els tres dies a l'hotel, amb pensió completa, equipament, monitors, assegurances, etc.

Diana Box ha agraït a Sandra Alonso dur a terme aquest projecte a la seva ciutat, i ha destacat la humilitat de la ciclista torrevellenca, que no ha volgut que el Campus porti el seu nom i sí el de Ciutat de Torrevella. L´edil d´Esports ha ressaltat el present i el gran futur que té Sandra Alonso en el ciclisme femení, sent en aquests moments, malgrat la seva joventut, una de les 10 millors ciclistes del món.

Per la seva banda, Sandra Alonso ha declarat que des de fa més d'un any estava pensant en aquest projecte i que li fa molta il·lusió que faci a Torrevella. Alonso ha destacat que es tracta d'un campus on, a més d'apropar als nens i nenes el ciclisme professional i de competició, es pretén que es diverteixin i coneguin de primera mà el món del ciclisme, així com promocionar el turisme de Torrevella .

Finalment, Juan Francisco Andreu ha ressaltat que Torrevella ho té tot per dur a terme un campus d'aquest tipus, ja que compta amb unes instal·lacions perfectes per a la pràctica de l'esport i, a més, un clima excel·lent per a la pràctica d'aquest esport.

SANDRA ALONSO

Sandra Alonso és una jove ciclista torrevellenc de 23 anys, que compta al seu palmarès amb el Campionat d'Espanya de Persecució (2017), 3a al Campionat d'Espanya a Contrarellotge, medalla de plata en ciclisme en ruta sub-23; i desena a la París Ronbaix.

Diumenge passat s'alçava amb la medalla de bronze als Jocs del Mediterrani 2022 en ruta que està tenint lloc a la ciutat d'Orà (Algèria). Actualment Alonso milita al Ceratizit-WNT Pro Cycling.

A partir de demà començarà els entrenaments per preparar-se el Tour de França, que tindrà la sortida el proper 24 de juliol des de la Torre Eiffel a París.