Presentada la seu de la UNED a Torrevella

La UNED de Torrevella serà la seu del Grau en Educació Infantil (Formació de Professionals per a l'Educació de nens/es de 0 a 6 anys)
07.07.2022
UNED_Torrevieja_presentación
En funció de la demanda, el Centre Associat contempla l'opció de desdoblar a Torrevella la impartició de 1r i 2n d'altres graus com Dret, Psicologia o Administració i Direcció d'Empreses (ADE)

Avui al matí dijous, 7 de juliol, s'ha presentat al Saló de Ple la Seu de la UNED a Torrevella, amb la presència de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el director de la Seu de la UNED d'Elx, Francisco Escudero, i el regidor d'Educació, Ricardo Recuero. La UNED a Torrevella tindrà la seu a les aules del Conservatori Internacional de Música, en un horari de 17:00 a 19:00 hores.

La UNED tindrà Torrevieja com a seu, per primera vegada a la seva història, del Grau en Educació Infantil (Formació de Professionals per a l'Educació de nens/es de 0 a 6 anys), que comptarà amb 240 crèdits. La formalització de la matrícula per a aquest grau comença avui dijous, 7 de juliol, i finalitzarà el 21 d'octubre, a través del web unedelche.es. Per a més informació us podeu adreçar a través del correu electrònic info@elx.uned.es o al telèfon 966 610 000.

A més a més del Grau d'Educació Infantil, s'ha implantat a la seu de Torrevella el curs d'Accés a Universitat de Majors de 25 a 45 anys, i el curs d'Universitat oberta a Majors de 55 anys.

ACCÉS A LA UNIVERSITAT MAJORS DE 25 A 45 ANYS

Aquest curs permet als qui l'imparteixin preparar-se per superar l'examen d'accés a la Universitat i, per tant, és el pas previ per a tots aquells que sempre han tingut l'anhel de cursar estudis superiors, però que mai no ho han pogut fer fins ara.

UNIVERSITAT OBERTA A MAJORS DE 55 ANYS

Aquest curs permet una formació contínua a persones grans, amb la intenció de mantenir en aquest segment de població l'interès d'aprenentatge i augmentar-ne el bagatge cultural, fomentant-ne l'esperit crític. El programa s'articula d'acord amb dos quadrimestres. Cada quadrimestre es compon de 4 blocs temàtics o assignatures que impartirà un professor expert en la matèria, amb un total de 8 sessions per cada assignatura, 2 dies a la setmana.

A més, la UNED comptarà amb altres serveis com a Biblioteca i Sala d'Estudis, així com diferents activitats culturals que s'aniran concretant properament i que inclou cicles de cinema, conferències, presentacions de llibres o actuacions del cor i orquestra de la UNED.

Cal destacar que, en funció de la demanda, el Centre Associat contempla l'opció de desdoblar a Torrevella la impartició de 1r i 2n d'altres graus com ara Dret, Psicologia o Administració i Direcció d'Empreses (ADE).