Ajuntament i APYMECO llancen la campanya "Comerç 5 estrelles"

Aquesta campanya consta d‟un suport senyalitzador amb un codi QR perquè d‟una manera molt senzilla el client pot donar suport al comerç local donant la seva valoració sobre el servei obtingut i poder comentar la seva experiència
11.07.2022
Campaña_comercio_5_estrellas_torrevieja

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, i el president de l'Associació de Petits i Mitjans Comerciants (APYMECO), Jorge Almarcha, han presentat avui al matí la campanya “Comerç 5 estrelles”, que es basa en la eina gratuïta Google My Business, que permet a les empreses el canal de venda de les quals és físic tenir un perfil en línia en aquest cercador.

Rosario Martínez ha explicat que, continuant al camí de la digitalització comercial, es llança aquesta campanya que té com a objectiu posicionar el comerç local, tant associats d'APYMECO com no associats, com un comerç de referència, qualitat i sobretot confiança.

Aquesta campanya consta d‟un suport senyalitzador amb un codi QR perquè d‟una manera molt senzilla el client pot donar suport al comerç local donant la seva valoració sobre el servei obtingut i poder comentar la seva experiència. D'aquesta manera, els establiments físics poden tenir cura de la seva reputació i imatge en línia.

Les ressenyes que es fan a través de Google ofereixen als clients i l'empresa una informació molt valuosa. Així mateix, és una gran manera de fidelitzar els consumidors perquè t'ofereix la possibilitat d'interactuar-hi. Aquestes ressenyes apareixen al costat del vostre perfil d'empresa a la Cerca i Mapes, contribuint a que la vostra empresa o negoci destaqui al cercador. En resum, Google My Business és una plataforma ideal per a les PIMES per fer més visible el seu negoci a la xarxa.

Jorge Almarcha ha indicat que els negocis que vulguin tenir la seva pròpia fitxa de Google My Business i assolir un millor posicionament a Google amb més visibilitat a Internet, es posin en contacte amb APYMECO i els ajudaran a disposar d'aquesta aplicació gratuïta per a tots ells.

Avantatges de Google My Business

  • Mostra tota la informació rellevant de la teva empresa a una fitxa digital.
  • Millora la teva presència a Internet.
  • Creació de publicacions per mantenir informats els clients, compartint les darreres novetats, notícies, ofertes, etc.
  • Permet afegir fotos de qualitat de la teva empresa.
  • Possibilitat de realitzar un tour virtual amb fotos 360 º o esfèriques.
  • Facilita la geolocalització del teu negoci gràcies a Google Maps.
  • Facilita la interacció i la fidelització dels teus clients gràcies a la gestió de les ressenyes i les valoracions.
  • Augmenta la confiança dels teus usuaris i dels possibles clients potencials.
  • Possibilitat d'actualitzar la fitxa de Google My Business des del telèfon, l'ordinador o el Tablet.
  • La plataforma ofereix estadístiques de seguiment sobre la fitxa.
  • Millora les campanyes de màrqueting en cercadors (SEM) de Google Ads.