Torrevella acollirà un dels darrers concerts del raper Kase.O

Kase.O ha anunciat un retir indefinit dels escenaris quan acabi la gira amb Jazz Magnetism, que el portarà a actuar al Crazy Urban Festival de Torrevella
12.07.2022
Kase_O_Torrevieja_rap

El raper saragossà Kase.O ha indicat a través de twitter que es retirarà dels escenaris per 'un temps indefinit', ja que acusa “un gran esgotament físic, mental i espiritual”. Segons ha anunciat a les seves xarxes socials, “acuso un gran esgotament físic, mental i espiritual. Per això he decidit que a partir del març, quan acabi aquesta gira, em retiraré un temps indefinit dels escenaris. Ho necessito”. A més, s'acomiada amb un agraïment a tots els que “heu portat el vostre amor i gaudit amb nosaltres aquesta gira2”.

Precisament, la gira en què està immers actualment farà una parada a Torrevella. El 13 d'agost, Crazy Urban Festival acollirà un dels darrers concerts confirmats per l'artista, en un festival on Kase.O compartirà cartell amb artistes de la talla d'Ayax i Prok, Omar Montes, Fernandocosta o Juancho Marqués, entre d'altres.

Nascut a Saragossa el 1980, el raper Javier Ibarra porta en actiu des del 1993 i va formar part entre el 1998 i el 2006 del mític grup de rap Violadores del vers, amb el qual va publicar fins a set discos abans d'emprendre la seva carrera en solitari. Els seus concerts es compten per èxits. Posseeix un carisma i una connexió immediata amb el públic, i els seus discos, temes i enregistraments són esperats per una gran multitud despectadors.

Torrevella serà testimoni de la magnitud d'un artista com Kase.O, que ja forma part de la història de la música.

Més informació a www.crazyfestival.es .