Les festes de Sant Emigdi tornen a la programació habitual del 4 al 7 d'agost

25.07.2022
san emitido
El Parc de les Nacions serà l´escenari de la programació d´actes que es duran a terme del 4 al 7 d´agost, amb motiu de les festes en honor a Sant Emigdi, copatró de Torrevella i protector contra els terratrèmols. La regidora de Festes, Concha Sala i el president de l'Associació Plaça del Calvari, Antonio Aniorte, han volgut remarcar la tornada a la normalitat en el desenvolupament de totes les activitats, després que aquestes festes hagin estat restringides durant els dos darrers anys.

L'esmentada associació, amb el patrocini de l'Ajuntament de Torrevella, ha organitzat un complet programa que s'iniciarà el proper 4 d'agost amb la inauguració de la Barraca Popular a les 21.00 hores, seguit de l'actuació de l'Acadèmia Soul Dance" de Torrevella, un gran sorteig de regals i l´actuació d´un grup musical.

Divendres, 5 d'agost, els actes s'iniciaran també a les 21.00 hores, amb sorteig de regals i actuació d'un grup musical, mentre que el dissabte 6 d'agost, a les 19.00 hores, hi haurà un esdeveniment d'animació infantil i s'oferirà gratuïtament un berenar a tots els infants assistents. Després es farà un nou sorteig de regals i una nova actuació musical.

Ja el diumenge, 7 d'agost, a les 20.00 hores, a l'Ermita de Sant Emigdi, ubicada a l'interior del Parc de les Nacions i també al seu voltant, s'oficiarà una Eucaristia en honor al copatró de Torrevella, procedint-se a continuació a realitzar una solemne processó amb la imatge del sant acompanyada per la banda de la Societat Musical "Ciutat de Torrevella - Els Salerosos". El recorregut discorrerà per carrer Sant Policarp, Bilbao, Santíssima Trinitat, Barri Molins, Plaça del Calvari, carrer Sant Emigdi, José Hurtado Romero "El Felisia" i, de nou, fins al carrer Sant Policarp per tornar a l'Ermita del Parc de les Nacions. Després de la processó es dispararà un castell de focs artificials amb què es donaran per finalitzades aquestes festes populars.