L'exposició "50 anys d'oci digital. Història del videojoc" arriba a Torrevella

Des del proper dimecres 27 de juliol i fins al 30 de setembre, podreu gaudir d'una infinitat de jocs electrònics a la sala d'exposicions Vista Alegre
25.07.2022
museo arcade
L'Institut Municipal de Cultura "Joaquín Chapaprieta" informa de l'arribada del Museu Arcade a Torrevella, amb l'exposició "50 anys d'Oci Digital-Història del Videojoc", que obrirà les portes aquest dimecres 27 de juliol fins al 30 de setembre, a la sala d'exposicions Vista Alegre de Torrevella, sítia al c/ Concepción, 2.

En els darrers 50 anys, la humanitat ha conegut una forma nova de jugar.

Des que Ralph H. Baer, anomenat el pare dels videojocs, creés Magnavox Odissey el 1972, passant per una infinitat de jocs electrònics que s'han convertit en icones clàssiques de la cultura pop, i fins a mitjans dels anys 90, els videojocs sempre han estat un element socialitzador; des dels salons recreatius (arcades) fins a les partides en família i amb amics a les nostres consoles i microordinadors.

Per entendre el món actual, on el lleure digital és una de les principals

indústries, és important conèixer les fites que ens han portat fins al gran auge que s'experimenta avui dia.

En aquesta exposició, no només coneixerem la història des dels primers videojocs, sinó que en gaudirem de primera mà, tal com es podia fer en dècades anteriors i com encara es pot fer al Museu Arcade Vintage.

És moment d'aprendre jugant! I, com deia Albert Einstein, “Els jocs són la forma més elevada de recerca”.