La Mata torna a celebrar des de demà dia 29 les festes d'estiu

28.07.2022
la mata

Des de demà divendres dia 29 de juliol i fins dissabte 13 d'agost, La Mata tornarà a viure les Festes d'Estiu amb l'organització de revetlles, espectacles d'animació i concerts a la Plaça d'Encarnació Puchol. La regidoria de Festes de lAjuntament de Torrevella ha programat un total de sis cites que seran totalment gratuïtes i que reflecteixen una varietat destils artístics. La regidora de Festes, Concha Sala i el regidor de Platges, el mater Antonio Vidal, han coincidit a valorar aquesta programació com “un calendari atractiu tant per als veïns de La Mata com per a les moltes persones que han triat passar uns dies de vacances a la pedania”. També indiquen que "es tracta d´una sèrie d´activitats prèvies a l´inici de les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Roser que començaran el proper mes de setembre".

A l'escenari de la Plaça d'Encarnació Puchol tindrà lloc demà divendres dia 29 un espectacle d'animació a càrrec de Miguel Alarza des de les 22.30 hores. El dissabte dia 30 a partir de les 21.30 hores es comptarà amb el Dj Jordan ia les 22.30 hores s'iniciarà un gran tribut a dues grans veus de la música espanyola, Manolo Escobar i Nino Bravo, a càrrec de Juan Manuel Punzano i Alejandro Canals.

El dia 5 d'agost des de les 21.30 hores hi haurà animació per a tots els públics i música amb el Dj Jordan. El dia 6 d'agost a les 22:30 hores gran concert a càrrec del grup Lagarto Smith. El dia 12 d'agost gran tribut al grup mexicà “Maná” a partir de les 22.30 hores i el dia 13 d'agost, des de les 21.30 hores espectacle d'animació i Gran Nit Disc.