Les festes del barri de Sant Roc recuperen tots els seus actes a partir del proper divendres dia 12

A la missa del Dia de Sant Roc es comptarà amb la visita del Bisbe de la Diòcesi, D. José Ignacio Munilla
08.08.2022
san roque
Des del proper divendres dia 12 i fins el dimecres 17 d'agost, el Barri de Sant Roc celebra les festes patronals que compten amb el patrocini de l'Ajuntament de Torrevella a través de la regidoria de Festes, juntament amb l'organització de l'Associació San Roque i la Parròquia de Sant Roc i Santa Anna. Precisament a la parròquia i com a pròleg a les festes tindrà lloc una Novena a Sant Roc entre els dies del 7 al 15 d'agost a les vuit del vespre.

Els actes tornen, després de dos anys, a celebrar-se en la seva integritat ja que durant els dos anys anteriors es van veure alterats i fins i tot molts suprimits per la incidència de la pandèmia sanitària. Començaran el divendres 12 a les set de la tarda amb animació infantil i berenar gratuït per a tots els nens assistents fins a esgotar existències. A dos quarts de dotze de la nit començarà un tribut al Grup Maná, a l'escenari i recinte que serà instal·lat al lloc de costum, a l'esquena de l'Església Parroquial del barri. El dissabte 13 a les dues de la tarda s'ha programat una gran barbacoa amb preus populars per als assistents i “dos per un” per a les persones pertanyents a l'Associació San Roque. A les onze de la nit començarà a l'escenari l'actuació d'un grup musical que oferirà una nit de reggaetó. El diumenge 14 a les set del vespre tindrà lloc una desfilada de carnestoltes d'estiu pels carrers del barri ia les onze de la nit música amb el Dj. Sergio Salinas.

El dilluns dia 15 a les dotze del matí començarà el "Dia de la Paella" amb la celebració d'un concurs, i la degustació d'una paella gegant amb preus populars. Seguirà a les set de la tarda animació infantil, ia les vuit del vespre començarà un recital de boleros, batxates, salsa i cobla a càrrec de Cristina Lucendo. Tancarà la nit la música del Dj. Sergio Salinas.

Ja el dia 16 d'agost, festivitat de Sant Roc a dos quarts de nou del vespre començarà la Santa Missa a la Parròquia de Sant Roc i Santa Anna, oficiada pel bisbe de la diòcesi, Don José Ignacio Munilla Aguirre, a la seva primera visita a Torrevella com a prelat d'Oriola-Alacant. Al final de l'ofici s'iniciarà la tradicional processó amb les imatges de Sant Roc i Santa Anna, titulars del barri ia la seva finalització es dispararà un castell de focs artificials

Dimecres dia 17, a la darrera jornada d'aquestes festes, hi haurà a les set de la tarda animació infantil, entrega de premis ia dos quarts de nou del vespre, missa en memòria dels difunts del barri i de la Parròquia de Sant Roc i Santa Ana. Després es comptarà amb un espectacle a càrrec de l'Escola de Dansa Soul Dance Studio, ia partir de dos quarts de dotze de la nit música amb el Dj.Lycos i festa de l'escuma. L'associació organitzarà sortejos de regals a benefici de les festes cada dia entre dos quarts de deu i les deu de la nit.

La regidora de Festes, Concha Sala, ha manifestat la seva satisfacció perquè aquestes festes puguin tornar a celebrar-se íntegrament i ha agraït la feina tant de la Parròquia de Sant Roc i Santa Anna com de l'Associació de Sant Roc. També ha fet pública una invitació a tots els torrevellins i visitants, especialment tots els que es reuneixen aquests dies d'estiu al Barri de Sant Roc, a participar de tots aquests actes en un ambient festiu i d'harmonia.