La Regidoria d'ONG porta els col·lectius d'Alpe, Apanee i Amfa al Circ Encantat

18.08.2022
circo
La Regidoria d'Ong´si Voluntariat de l'Ajuntament de Torrevella ha facilitat als col·lectius dels centres i associacions locals d'educació especial, la visita al Circ Encantat, instal·lat a la nostra ciutat fins al proper 4 de setembre. Un total de 160 persones hi van anar i van poder conèixer el circ de prop, així com presenciar el bonic espectacle destinat a tots els públics.

A la primera invitació van estar presents els col·lectius d'Alpe i Apanee, amb les seves presidentes Heidi Aznar i María José Sánchez, acompanyades per la regidora d'Ong´si Voluntariat, Concha Sala. Tots van ser rebuts pel gerent del Circ Encantado, Pelé Rossi; la directora artística, Sonia Miranda i el cap de producció Javier Faura.

La Regidoria d'Ong´s va acceptar l'oferiment realitzat pels responsables de l'espectacle circense, perquè siguin les persones que pertanyen a aquestes associacions les que passin una tarda agradable al circ. Dijous que ve, 25 d'agost, seran els integrants d'Amfa els que assisteixin i gaudeixin de les acrobàcies, l'humor i sobretot la professionalitat de tot l'elenc d'aquest gran circ.