Creada la taula de treball del grup promotor Xarxasalut per al desenvolupament de programes orientats a la promoció de la salut a totes les edats

L'Ajuntament de Torrevella està adherit al IV Pla de Salut que integra la xarxa de municipi de la XarxaSalut
19.08.2022
xarxasalut

La regidora de Salut Pública, Diana Box, ha agraït a totes les persones que s'estan adherint al projecte la seva col·laboració i predisposició per al foment de la salut i de la vida saludable a les diferents etapes de la vida

La regidora de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, ha informat de la reunió mantinguda aquesta setmana per a la posada en marxa de la taula de treball amb l'objectiu de comptar amb diversos espais de participació, oberts i dinàmics, a el municipi per al desenvolupament de programes orientats a la promoció de la salut a totes les edats. Aquesta mesa ha estat integrada per membres de les àrees municipals dEducació, Benestar Social, Prevenció, Seguretat, Esports i Joventut, així com responsables dels centres datenció primària i de Creu Roja.

Aquest espai de participació ha designat les persones que formaran part del grup promotor de XarxaSalut, que tindrà, entre les seves funcions, mantenir la comunicació amb diferents àrees del consistori i altres institucions per a les accions de promoció de salut que es planifiquin. A aquest grup de treball s'hi aniran integrant més membres per aportar les seves idees, així com per implementar accions de promoció de la salut de forma participativa.

Diana Box ha volgut agrair a totes les persones que s'estan adherint al projecte la seva col·laboració i predisposició per al foment de la salut i de la vida saludable a les diferents etapes de la vida.

La posada en marxa de XarxaSalut està composta per cinc etapes, entre les quals hi ha l'aprovació en ple a l'adhesió del municipi a XarxaSalut, la designació d'una persona referent del pla, així com una anàlisi de la situació de la salut i identificació d'actius per a la salut al municipi. El grup promotor local es troba en aquests moments en el disseny i la implementació d'accions de promoció de la salut a la comunitat.