Presentada la 7a edició del Festival Nacional de Curtmetratges "Torrevieja Audiovisual"

24.08.2022
audiovisual

TORREVELLA AUDIOVISUAL és un festival que busca posar en valor el curtmetratge espanyol, un gènere amb entitat i problemàtica pròpia que en tots aquests anys us ha demostrat a nivell mundial en gran talent que tenen els nostres cineastes i, des d'aquest festival, es busca cada o donar visibilitat a les millors obres en distribució. El festival constitueix una finestra d'exhibició per oferir la millor programació dels darrers dos anys a la ciutat i donar a conèixer nous talents amb projecció de futur, així com grans cineastes que decideixen tornar a l'origen del cinema, el curtmetratge.

En aquesta VII EDICIÓ seguim apostant per obres realitzades a ANIMACIÓ i FICCIÓ, obres que componen les DUES SECCIONS OFICIALS A CONCURS, dotades amb el trofeu embatic de la nostra ciutat, el VAIXELL DE SAL i, tres-cents euros com a premi econòmic.

Aquest any, el JURAT OFICIAL està compost per quatre dones de reconegut prestigi dins de la indústria audiovisual, elles tindran la difícil tasca de premiar el millor entre els millors.