Comença el programa d'actuació de pintat i repintat de totes les marques vials horitzontals de Torrevella

Aquesta setmana ja han començat els treballs a les Torretes i la setmana que ve continuaran a totes les zones limítrofes als centres escolars de la ciutat
25.08.2022
pintado
L'empresa adjudicatària és imesAPI SA, i el contracte és per 4 anys (2+2), per valor de 450.000 euros a l'any, fet que suposa un muntant global de 1.800.000 euros (IVA inclòs)

El regidor de Policia, Mobilitat i Trànsit de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, juntament amb l'Inspector de la Policia Local, Óscar Cartón, i delegat a Alacant de l'empresa adjudicatària del contracte, Óscar Zarza, ha presentat el Programa d'Actuació de repintat de les marques vials horitzontals del nucli urbà i les urbanitzacions de Torrevella.

Federico Alarcón ha destacat que es tracta d'un contracte molt important que permetrà que a tot el terme municipal de Torrevella es repintin els passos de vianants, zones de prohibit aparcar, ampliar noves zones d'aparcament per a vehicles i motocicletes, etc. Així mateix, a més de ser un servei que s'engegarà per primera vegada a l'Ajuntament, ja que fins ara el pintat i repintat de les marques vials s'havia realitzat amb recursos propis municipals.

L'Inspector de Policia Óscar Cartón, ha informat que aquesta setmana ja han començat els treballs de repintat a les Torretes, i la setmana que ve es durà a terme el pintat i repintat de totes les zones limítrofes als centres escolars de la ciutat, perquè estiguin en perfecte estat al començament del curs escolar.

Cartón ha indicat que per a l'execució d'aquest Programa d'Actuació s'ha dividit el terme municipal de Torrevella en diversos sectors zonificats, preveient-se que el pintat i repintat de cadascun duri aproximadament un mes, per la qual cosa espera que en un any estigui tota la ciutat ja completada.

Federico Alarcón ha recordat que l'adjudicació del contracte és per 4 anys (2+2), per valor de 450.000 euros a l'any, fet que suposa un muntant global de 1.800.000 euros (IVA inclòs), que implica el repintat anual de tot el terme municipal de Torrevella. L'empresa adjudicatària ha estat imesAPI SA, que prestarà el servei amb dos equips, quatre vehicles elèctrics, comptarà també amb una retenció 24 hores, assistència d'urgències en menys d'una hora, a més de dur a terme inventaris de tots els senyals verticals de la ciutat i informes i estudis de reordenació d'estacionaments per si alguns han de passar de línia a bateria i viceversa.

Finalment, l'edil de Policia, Mobilitat i Trànsit ha informat que el servei es realitza de diumenge a dijous, en horari nocturn, de 22.00 a 6.00 hores.

ImesAPI SA, amb seu a Madrid, és líder del sector de la conservació i de l'explotació de tota mena d'infraestructures tant urbanes com interurbanes, i treballa per a nombrosos ajuntaments d'Espanya com ara València, Màlaga, Madrid o Benidorm.